APK

Tijdens de jaarlijkse APK-keuring, voert een Autocrew garagist een grondige controle van de essentiƫle onderdelen van uw auto uit.

Trekhaken met montage in Emmen

De voordeligste trekhaken in Emmen. Het grootste assortiment trekhaken. De beste merken, razendsnel en vakkundig gemonteerd.

Aircoservice

Airconditioning zorgt ervoor dat u comfortabel achter het stuur zit. De Autocrew aircoservice spoort defecten aan de installatie tijdig op.

Onderhoud

AutoCrew-garages garanderen een vakkundige uitvoering van service & onderhoud, aan uw nieuwe of gebruikte auto, voor alle merken.

Diagnose

Via de geavanceerde diagnoseapparatuur van Bosch weet de AutoCrewmonteur direct wat er juist mis gaat bij welke waarschuwingen op het dashboard.

Garagetaal

Soms staan er op de factuur weleens lastige termen. Garagetaal legt in duidelijke taal bepaalde onderdelen, onderwerpen en afkortingen uit

Uitlijnen

Autocrew controleert en corrigeert de uitlijning van uw auto voor een goede wegligging, een laag brandstofverbruik en duurzame banden.

Ruitenwissers van Bosch

Goede ruitenwissers zijn belangrijk voor goed zicht en daarmee voor uw veiligheid. Controleer daarom regelmatig uw ruitenwissers!

Caravan en Camper

Een grondige controle zorgt ervoor dat u met uw combinatie van auto, aanhanger en camper met een gerust hart op weg kunt.

Gratis opslag winter en zomerbanden

Na een seizoenswissel kan u bij Autocrew terecht voor een gespecialiseerde en deskundige opslag van uw winter- of zomerbanden.

Uitlijnen

U kunt het uitlijnen van uw wielen met een gerust hart aan AutoCrew toevertrouwen.

Afleveren

Bij het ophalen van uw auto voorzien onze medewerkers u altijd van een uitgebreide uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

AutoCrew Pechhulp

Met de AutoCrew Pechhulp kan u altijd rekenen op een snellen en adequate hulp, want niets is vervelender dan met uw auto stil komen te staan.